Regler og info
Regler og info
 
 

Generell informasjon:

The Convention er et dataparty som varer i 5 dager. Vi har ingen aldersgrense, sett at mindreårige har tillatelse fra foreldre og kan ta vare på seg selv under arrangementet. Under arrangementet blir det arrangert konkurranser, også kjent som compoer, innen forskjellige spill. Første til tredje plass i disse konkurransene vil få tildelt en pengepremie. Informasjon om hvilke spill og hvilke pengepremier som er fastsatt finner du mer informasjon om her på hjemmesiden. Vi har dj på huset som står for god stemning med god musikk døgnet rundt. Vi har en oppsatt scene dedikert til underholdning, dette innebærer alt fra sang og dans, til spisekonkurranser og morsomme påfunn under arrangementet.

Arrangementet har vakthold tilgjengelig døgnet rundt. Sikkerheten til våre deltagere er svært viktig!

Regler og info

HUSK

– Ta med alt du trenger for at din PC skal fungere. Du vil få tildelt én sitteplass, samt en strømkontakt og en port. Ta med en jordet skjøteledning og en nettverks kabel som er minimum 5 meter lang.
– Sørg for å ha oppdatert antivirusprogram på din maskin, og ta med deg alle nødvendige drivere og din Windows CD og din lisenskode. Dette vil gjøre det lettere for både deg selv og for support om noe skulle hende med datamaskinen din under arrangementet.
– Husk sovepose. Det er et bevoktet sove område tilgjengelig i salen.
– Ta med deg penger til mat og drikke. Husk – lanet varer i 5 dager. Det vil være kiosk tilgjengelig døgnet rundt, hvor det blir solgt enkel mat som pølse og pizza, kullsyreholdige drikker og litt snacks. Nærmeste dagligvare er Bunnpris, og er 5 min gange fra bygget.
Ta med deg bankkort, førerkort og/eller annen ID, inkludert kontakt informasjon til nærmeste pårørende i tilfelle det skulle være nødvendig å kontakte dem.
– Etter arrangementet er over, rydd plassen din. Kast boss og lever pant i kiosken. Dette sparer crew for mye opprydding.
– Husk å ta med deg alt du tok med deg inn i salen. Vi har ikke mulighet for å oppbevare hittegods, så dette vil bli kastet.

Regler og info

REGLER

– Røyking er kun tillatt utenfor hallen, på oppmerkede områder. Snus skal kastes i søpla etter bruk, og ikke på gulvet.
– The Convention har totalforbud på alkohol, ulovlige legemidler/narkotika, og vi slipper deg ikke inn i hallen om du er synlig beruset. Kom tilbake når du er edru. Har du behov for medisiner, ta gjerne med resepten din for verifisering. Hallen og området overvåkes døgnet rundt.
– Besøkende er ikke tillatt. Arrangementet er kun for de som har gyldig billett/armbånd. Besøkende kan kjøpe et dags pass som er gyldig i 12 timer. Unntak blir gitt til foreldre.
– Vi har nulltoleranse for mobbing. I tilfeller hvor vakter og/eller øvrig crew observerer mobbing, og ser dette som et problem, vil vedkommende bli bedt om å forlate arrangementet. Billetter vil ikke bli refundert.
– Å innta og/eller distribuere alkohol, narkotika eller annet ulovlig materiale vil bli politianmeldt, og vil medføre øyeblikkelig bortvisning fra området. Billettpenger blir ikke refundert.

For mer informasjon eller generelle hendvendelser, ta gjerne kontakt med oss via vår facebook.