NEAS Åpner Veien for Fortnite-Turnering på The Convention 2023!

Vi har spennende nyheter å dele med dere, dataspillentusiaster! Takket være NEAS er det nå klart for en heftig Fortnite-turnering under The Convention 2023. NEAS har gått i samarbeid med profesjonelle aktører innen Fortnite-turneringsverdenen for å levere en uforglemmelig konkurranseopplevelse. NEAS er kjent for å alltid stå for kvalitet og innovasjon, og deres engasjement for The Convention er intet unntak. Dette samarbeidet åpner opp for nye nivåer av spenning og konkurranse i år. Vi gleder oss enormt til å se hvordan NEAS og våre samarbeidspartnere vil løfte Fortnite-turneringen til nye høyder. Hold øynene åpne for mer informasjon om denne spennende konkurransen, og sørg for å være klar til å delta i årets mest actionfylte Fortnite-eventyr på The Convention 2023! Vi takker NEAS for deres engasjement og ser frem til en fantastisk Fortnite-turnering på The Convention. Det blir garantert en uforglemmelig opplevelse!