Informasjon

The Convention

The Convention er et dataparty som arrangeres i Braatthallen i Kristiansund. The Convention (ofte forkortet til TC) har blitt arrangert i Kristiansund siden 1996 og drives utelukkende av frivillige. Vi er ett av Norges største dataparty og hvert år i høstferien samles rundt 300 datainteresserte mennesker i alle aldre i Braatthallen med sine datamaskiner og spillkonsoller. The Convention varer i 5 dager og har ingen nedre eller øvre aldersgrense.

Sikkerhet og trivsel er svært viktig for oss. Du vil flere steder på vår nettside finne mer detaljert informasjon om sikkerheten på The Convention eller mer spesifikk informasjon til deg som er forelder eller foresatt. Finner du ikke det du leter etter på vår hjemmeside kan du gjerne ta kontakt med oss via vår facebook og vi vil besvare dine spørsmål.

Nulltoleranse

The Convention har nulltoleranse for alkohol og rusmidler. Blir man tatt med dette fører det til umiddelbar utestengelse fra arrangementet. Foreldre/foresatte og/eller politi vil bli kontaktet. I tilfeller hvor et individ er synlig beruset vil inngang til arrangementet bli nektet og/eller vedkmmende vil bli bedt om å forlate området.

Mobbing

The Convention har nulltoleranse for mobbing. Vi ser an alvorlighetsgraden og prøver å finne en god løsning på situasjoner som oppstår. I tilfeller hvor vi anser hendelsen som alvorlig vil mobbing føre til at vedkommende blir bedt om å forlate arrangementet.

Om du eller noen du kjenner opplever mobbing under The Convention ønsker vi at du tar kontakt med nærmeste medlem av crew og forklarer situasjonen. Vi tar mobbing svært alvorlig og vi ønsker gjerne å hjelpe.

 Spesielle behov

Vi i The Convention strekker oss langt for å tilrettelegge for deg ved spesielle behov. Om du eller ditt barn trenger tilrettelegging kan du ta kontakt med oss via mail, telefon eller på vår Facebook. Vi godtar ledsagerbevis.

Generell informasjon

Dagen arrangementet starter åpner vi dørene 17:00.
Ved kjøp av billett (gjelder ikke dagspass) inkluderer dette én sitteplass med plass til skjerm, tastatur/mus og en stol, ca. 60x60cm. Ønsker man ikke å ha med stol selv finnes det stoler i plastikk tilgjengelig i salen som deltakere kan bruke. Det er også mulig å kjøpe billett som inneholder frokost.

Tapt utstyr

The Convention som arrangør har ansvarsforsikring, men denne dekker ikke skader eller tap av utstyr for den enkelte deltaker. De aller fleste tilfeller gjelder skader på utstyr som skyldes uhell. Det er derfor lurt å sørge for at man har tilstrekkelig forsikring på eiendeler og verdisaker du tar med. Det er svært sjeldent vi opplever at utstyr forsvinner, men vi oppfordrer alltid til at man bør være forsiktig med å la mobiltelefoner, hodetelefoner, kamera og annet smått utstyr ligge uten tilsyn. Skulle det oppleves at noe forsvinner kan deltaker ta kontakt med sikkerhetsstaben eller annet tilgjengelig crew i salen så hjelper vi så godt vi kan.
Vi har ikke mulighet til å oppbevare gjenglemt utstyr i mer enn 12 timer etter The Convention er ferdig.

Mat og drikke

Det finnes døgnåpen kiosk med tilhørende spiseområde i hallen som selger et lite utvalg mat, drikke og snacks under hele arrangementet. Det er også vannkraner flere steder i hallen. Braatthallen ligger i gåavstand til Kristiansund sentrum, med mange butikker og restauranter i umiddelbar nærhet. Det er også søndagsåpen Bunnpris bare 5 minutter gange fra Braatthallen.

Hygiene

Braatthallen er til daglig en idrettsarena og har derfor godt med toaletter og dusjer tilgjengelig. Toaletter finner man lett tilgjengelig ved inngang. Ønsker man å ta en dusj kan man ta kontakt med betjeningen i kiosk for tilgang på garderobe. Deltaker må selv ha med hygieneprodukter og håndkle.

Søvn

The Convention har et dedikert område i salen der vi legger ut madrasser hvor deltakere kan sove ved behov. Området er inngjerdet og har blir jevnlig sjekket av sikkerhetsstab. Vi tillater ikke at folk sover mellom radene eller blokkerer for fluktveier og nødutganger. Alle deltakere må selv ta med seg utstyr for overnatting ( liggeunderlag, sovepose og pute). Det er også mulig å sove i stolen sin eller under egen sitteplass så lenge man ikke gjør seg til bry for sidemann. Underholdningsprogrammet under The Convention blir lagt opp til at det i en periode hver natt er (relativt) stille slik at deltakere kan få seg litt søvn uten at de føler de går glipp av noe ved å sove.

Øvrig informasjon

Kontakt oss gjerne via våre sosiale kanaler for videre spørsmål eller bekymringer. Vi ønsker å gi deg et godt bilde av hva The Convention er og hva det innebærer å delta på The Convention.
 

Kontaktinformasjon

Daglig leder Mareno Steira: 99456634
Mail: admin@convention.no
PR ansvarlig: tony@convention.no
Facebook: The Convention