Til Foreldre

Vi har hatt gleden av å arrangere The Convention i over 20 år, og i løpet av denne tiden har vi utviklet et nært samarbeid med kommunen og alle nødetatene. Brannvesenet har sin base like i nærheten av Braathallen, og politiet besøker oss jevnlig. Dette gir oss en solid sikkerhetsramme, og vi opprettholder en åpen og effektiv dialog med nødetatene.

The Convention er et arrangement som utelukkende drives av frivillige. Det strekker seg over 5 dager, og i løpet av hele arrangementet er dørene åpne 24 timer i døgnet. Inngangen overvåkes kontinuerlig av vårt dedikerte sikkerhetspersonell. Som forelder/foresatt er du mer enn velkommen til å gå inn i salen for å holde tilsyn med ditt barn.

Aldersgrensen ved The Convention er fleksibel, uten øvre eller nedre begrensninger. Vårt primære kriterium er at deltakeren er i stand til å ta vare på seg selv. The Convention har eksistert siden 1996, og i løpet av alle disse årene har vi utviklet omfattende erfaring med tilrettelegging og sikkerhet. Vår aller høyeste prioritet er å skape et inkluderende og trygt miljø for alle deltakere.

Sikkerhet og Regler

The Convention håndhever nulltoleranse når det gjelder alkohol og rusmidler. Enhver overtredelse av denne regelen vil medføre umiddelbar utestengelse fra arrangementet. Foreldre/foresatte vil bli kontaktet ved behov, og vi samarbeider også tett med politiet i slike tilfeller. Dersom deltakeren har spesielle medisinske behov på grunn av helseplager, anbefales det å ta med en gyldig resept.

Spesielle Behov

Vi er opptatt av å tilrettelegge for deltakere med spesielle behov. Dersom ditt barn trenger tilrettelegging av noen art, er du velkommen til å kontakte oss via e-post, telefon eller gjennom vår Facebook-side. Vi godtar også ledsagerbevis.

Annen Informasjon

Ved ankomst til arrangementet åpnes dørene kl. 12:00 på første dagen. Billettene (unntatt dagspass) inkluderer en sitteplass med plass til skjerm, tastatur/mus og en stol med omtrentlig mål på 60x60cm. For de som foretrekker det, tilbyr vi også plaststoler i salen som deltakerne kan bruke.

Det anbefales å forsikre verdigjenstander og utstyr som tas med til arrangementet. Selv om det sjelden forekommer tyveri, er det lurt å være forsiktig med verdifulle gjenstander som mobiltelefoner, hodetelefoner, kameraer og andre mindre objekter. Skulle noe likevel forsvinne, oppfordrer vi deltakerne til å kontakte sikkerhetspersonalet eller annet crew i salen for assistanse. Vi har dessverre ikke kapasitet til å oppbevare gjenglemte gjenstander i mer enn 12 timer etter at The Convention er avsluttet.

Det finnes en døgnåpen kiosk med et utvalg av mat, drikke og snacks inne i hallen gjennom hele arrangementet. I tillegg finnes det flere vannkraner spredt rundt i hallen. Braatthallen er i gangavstand fra Kristiansund sentrum, som har et bredt utvalg av butikker og restauranter.

Toalett- og dusjfasiliteter er tilgjengelige i Braatthallen. Hvis du ønsker å benytte dusjfasilitetene, kan du kontakte betjeningen i kiosken for tilgang til garderoben. Det er viktig å merke seg at deltakerne må selv ta med seg hygieneartikler og håndklær.

Vi tillater ikke at deltakere sover mellom radene eller blokkerer nødutganger. 

Vi har planlagt perioder med relativ stillhet i det underholdningsprogrammet vårt, slik at deltakerne kan få en god natts søvn uten å gå glipp av noe spennende.

**Ytterligere Informasjon**
Vi ønsker å være tilgjengelige for alle foresatte som måtte ha spørsmål eller bekymringer. Du kan gjerne kontakte oss via våre sosiale mediekanaler for å få ytterligere informasjon om The Convention og hva det innebærer å sende barna dine til arrangementet.

Kontaktinformasjon

– Daglig leder Mareno Steira: tlf. 99456634
– E-post: admin@convention.no
– PR-ansvarlig: tony@convention.no
– Facebook: The Convention