I morgen åpner vi dørenen til TC22!

Håper du gleder deg like mye til årets The Convention som vi gjør? Vi ønsker å gå over et par ting slik at alle får en så bra opplevelse som mulig når vi åpner dørene i morgen.

Utstyr du må huske på

Hver deltakere for tilgang til 1 strømkontakt og 1 nettverksuttak. Det blir også et trådløst nettverk tilgjengelig.

Sørg for å ta med grenkontakt med minst 4 kontakter. Med den gir du strøm til skjerm(er), PC, og lading av mobiltelefon osv. Ellers gå over det du pakker sammen 2-3 ganger før du drar. Viktig å ta med seg alt. Kiosken har nettverkskabler til salgs dersom det trengs.

Ellers, vær forsiktig når du bærer inn ustyret ditt. Ikke noe særlig å ødelegge noe rett før The Convention.

Billetter og seteplasser

Vi tar imot deltakerne først når dørene åpnes. Alle som kommer til oss vil måtte gå gjennom en registrering. Vi samler inn info som navn, verge, pårørende. Når du har mottatt ditt bånd, gå direkte til ditt sete i salen. Husk også å ta godt vare på båndet!

Annet tilbehør som kabler og evt. klær som er kjøpt via Geekevents hentes i kiosken.

Hva skjer, og når?

På nettsiden vår ligger nå programmet for The Convention for i år. I tillegg kan du også som deltaker finne det på serveren vår i Guilded. Der kan du også velge “join” for å få varsel 15 minutter før hendelsen starter. En fin påminnelse å få.

Det er turneringene som tar mest tid under TC22. Vi vil prøve å holde oss til programmet. Endringer kan skje ved behov, noe som vi vil varsle om i salen og inne på turneringene det gjelder for.

The Convention har også mange konkurranser på scenen i år også. Disse er kun merket som scene i programmet. Her har scene-gjengen mye planlagt, som gir premier til de som deltar.

Soveplasser

Alle som ønsker det kan benytte vårt soveområde under The Convention. Det finner du i hjørnet innerst i salen. Sørg for å være stille når du skal gå dit for å sove. Respekter at andre ligger og sover.

Ta med liggeunderlag og sovepose. Pass på at du tar det bort igjen når du har fått sovet ferdig for dagen.

Det vil patruljere vakter i ulike perioder innom sovehallen, for å sørge for ro og fred.

Mat og drikke

Kiosken vår har alt av mat og drikke som trengs. Husk også at vi har frokost som kommer med den ene fullbilletten via Geekevents. Frokost serveres torsdag – søndag fra klokken 07.00 – 11.00.

 

Ellers er det bare å kose seg, og velkommen til The Convention!