10.01.18 kl. 03.56

NORGES BESTE DATAPARTY!
THE CONVENTION 16. - 20. FEBRUAR 2018
NORGES BESTE DATAPARTY!
THE CONVENTION 16. - 20. FEBRUAR 2018
10.01.18 kl. 03.56
Expert
Elkjøp
Spillvert
Sony
Komplett
IMG_0656
Hva er The Convention?
The Convention er et 5 dagers dataparty vi arrangerer hvert år i vinterferien i Kristiansund, Møre og Romsdal. Vårt team består av lokale helter som hvert år jobber frivillig for å kunne tilby et trygt arrangement for jenter og gutter i alle aldre, samt støtte opp under gamingmiljøet i vårt nærmiljø. The Convention er et flott sted å tilbringe vinterferien med gode venner, og/eller møte nye mennesker med samme interesser som deg selv. Man trenger likevel på ingen måte å være en gamer for å delta; The Convention har et flott miljø for alle, og vi ønsker alle velkommen!
Bestill din billett, pakk ned din datamaskin, stolen din, venninna di og en sovepose, og gjør deg klar for 5 dager gode venner, gaming, latterkramper og konkurranser, og kanskje du tar med deg en av våre premier hjem?
Vi ønsker dere alle velkommen til The Convention 2018!

Mer informasjon finner du her.

SLEEP. EAT. GAME. REPEAT.
Følg oss på våre sosiale medier for bilder og filmer, oppdateringer om turneringer, dato og tid, samt øvrige opplysninger ang. The Convention. Send oss gjerne en email, eller en melding via vår facebookside, og vi gir deg gjerne svar på dine spørsmål.
BLOGG
Les mer om hva som skjer under The Convention