Forside 30.01.18

TC LOGO 2018 3

16. – 20. FEBRUAR 2018

Forside 30.01.18
Elkjøp
Spillvert
IMG_0656

Hvem er vi?

The Convention er et 5 dagers dataparty vi arrangerer hvert år i vinterferien i Kristiansund, Møre og Romsdal. Vårt crew består av lokale helter som hvert år jobber frivillig for å kunne tilby et trygt arrangement for jenter og gutter i alle aldre, samt støtte opp under gamingmiljøet i vårt nærmiljø. The Convention er et flott sted å tilbringe vinterferien med gode venner, og/eller møte nye mennesker med samme interesser som deg selv. Man trenger likevel på ingen måte å være en gamer for å delta; The Convention har et flott miljø for alle, og vi ønsker alle velkommen!

Bestill din billett, pakk ned din datamaskin, stolen din, venninna di og en sovepose, og gjør deg klar for 5 dager gode venner, gaming, latterkramper og konkurranser, og kanskje du tar med deg en av våre premier hjem?
Vi ønsker dere alle velkommen til The Convention 2018!

Mer informasjon finner du her.

KJØP DIN BILLETT NÅ!

LIK OG FØLG OSS!

Vi oppdaterer våre sosiale medier med informasjon og bilder, både før og under arrangementet, samt svarer på eventuelle spørsmål dere måtte ha. Kontakt oss via vår facebook, og vi svarer gjerne på dine spørsmål!

BLOGG

Les mer om hva som skjer under The Convention