Informasjon 11.01.18 kl. 12.53

TC LOGO 2018 3

GENERELL INFORMASJON The Convention

The Convention (TC) et et LAN-party som har blitt arrangert hvert år i Kristiansund siden 1996. The Convention blir gjennomført av et team frivillige ildsjeler, som jobber hardt for å se arrangementet komme til live år etter år. Hvert år i vinterferien rigger vi opp til dataparty i Bratthallen, hvor ung og gammel, nær og fjern, kan samle seg med sine venner og sine datamaskiner. The Convention har ingen aldersgrense.

017-networking-1
Hva er et LAN? "LAN står for Local Area Network - lokalt nettverk. Et lokalt nettverk brukes til transport av data mellom datamaskiner og andre enheter i nettverket. Nettverket er av forholdsvis begrenset omfang, vanligvis begrenset til samme bygning."
I hallen rigger vi opp en liten kiosk med enkel mat som pizza og pølse, samt et utvalg av snacks og drikke. Hallen har vakthold 24 timer i døgnet. Vi rigger også opp en sovesal, hvor det er mulig å ta med seg sovepose for å sove, enten det er et par timer eller alle 5 dagene. Underveis med jevne mellomrom vil vi lage til litt show på scene i form av konkurranser. Disse kan deltakerne melde seg på ved å rekke opp hånda, og vi vil plukke ut tilfeldige til å delta. Disse konkurransene er mest for moro skyld, men vi deler ofte ut premier som gavekort eller spill, og disse konkurransene består av for eksempel sang og dans, eller aktiviteter som å løpe rundt salen for å lete etter objekter, spise fortest, gjetteleker, sprekke ballonger osv.

For mer informasjon og ofte stilte spørsmål se her.

BILLETTER 2018

003-calendar
Dato for neste Convention er 16. - 20- Februar 2018.

Billetter ligger nå ute, og du kan kjøpe din billett til årets arrangement HER. I år har vi lagt ved et nytt billettalternativ: Fullpass med frokost! Billetter kan også kjøpes i døra så snart dørene åpner (16. februar kl. 17.00), og billetter kan selvsagt kjøpes underveis under hele arrangementet. Man kan også kjøpe dags pass som er gyldig i fra 12.00 – 12.00. Mer informasjon om dette finner du via linken over.

Ved betaling vil deltakeren motta et elektronisk bånd som festes rundt håndleddet, og dette må scannes inn og ut hver gang man ankommer eller drar fra hallen. Dette er ikke bare for å holde uvedkommende ute, men også for å ha oversikt over hvor mange som befinner seg i hallen om noe skulle oppstå. Det elektroniske båndet vil registrere deltakers navn og et bilde på en datamaskin.
021-victory

TURNERINGER 2018

Underveis under The Convention vil det arrangeres diverse konkurranser i en rekke forskjellige spill, hvorav noen av dem har pengepremie for 1. - 3. plass. I noen av de mindre konkurransene kan man ikke vinne penger, men for eksempel premier som spill eller spillutstyr. Premier og turneringer vil være godt opplyst både før og under arrangementet, i god tid før man eventuelt skulle melde seg på. Hvordan disse turneringene utspiller seg varierer fra spill til spill, noen spiller man alene, andre kan man spille med sine venner og delta som et lag. I de konkurransene med pengepremie vil summen bli fordelt mellom medlemmene i laget.

Mer informasjon om årets turneringer og eventuelle premier finner du her.

018-trophy