The Convention er i gang

Vi er nå godt inne i dag 2 av TC22. I dag sparker det i gang mange turneringer og konkurranser for den som ønsker å delta.

Prøv konsoller og Beat Saber

Vi har både Switch og PS5 hos oss, som alle deltakere kan bruke når det måtte passe. Utlån av kontrollere gjøres hos Game i Crew-delen av salen. I ettermiddag og kveld har vi turneringer i både Mario Kart og Super Smash Bros.

Det er også mulighet til å spille Beat Saber under TC22. Vi har 2 stk. VR-headset tilgjengelig. Disse befinner seg ved Kiosk-området.

Power har egen butikk og chill-hjørne

Vår sponsor Power har en stand der du kan kjøpe enkelte varer, eller se en film i chill-hjørnet. Butikken er åpen hver kveld mellom kl. 21:00 og 23:00.

Omega 365 med konkurranser i programmering

Du har også sjanser for å vinne fine premier fra Omega 365. Du kan lese litt om det her. Du sitter ved inngangsdøren til hallen. Bare å ta en prat med dem. Og meld dere på!

Brettspill og DnD

Spillklubben har også en rekke brettspill som du kan prøve deg på. I tillegg kjøres det flere kampanjer i DnD.

Mye mer utover uken

Det blir mye mer å finne på under The Convention. Vi anbefaler alle deltakere å skaffe seg Guilded, og hoppe inn på vår server. Der finner du mer info og kan prat med hverandre. Påmeldinger og varsling skjer også der inne.