Til foreldre

The Convention er et dataparty som blir arrangert hver høstferie i Braatthallen i Kristiansund. Arrangementet drives utelukkende av frivillige. Datapartyet varer i 5 dager og under arrangementet er dørene åpne 24 timer i døgnet. Inngang er overvåket av sikkerhetspersonell under hele arrangementet. Som forelder/foresatt har du full tilgang til å bli med inn i salen for å ha tilsyn til ditt barn.

The Convention har ingen øvre eller nedre aldersgrense. Så lenge ditt barn er i en alder hvor de er i stand til å ta vare på seg selv er de hjertelig velkommen. The Convention har blitt arrangert siden 1996. Vi har lang fartstid bak oss med tilrettelegging og sikkerhet og vi gjør alltid vårt ytterste for at alle skal føle seg inkludert og ivaretatt. Sikkerhet er vårt aller største fokus.

For mer detaljert informasjon om sikkerheten på The Convention klikk her eller følg linken i menyen over.


Nulltoleranse

The Convention har nulltoleranse for alkohol og rusmidler. Blir man tatt med dette fører det til umiddelbar utestengelse fra arrangementet. Foreldre/foresatte og/eller politi vil bli kontaktet. Har man behov for spesielle medisiner pga. helseplager anbefales det å ha med resept på disse.

Spesielle behov
Vi i The Convention strekker oss langt for å tilrettelegge for ditt barn ved spesielle behov. Om ditt barn trenger tilrettelegging kan du ta kontakt med oss via mail, telefon eller på vår facebook.
Vi godtar ledsagerbevis.

Generell informasjon
Dagen arrangementet starter åpner vi dørene 17:00.
Ved kjøp av billett (gjelder ikke dagspass) inkluderer dette én sitteplass med plass til skjerm, tastatur/mus og en stol, ca. 60x60cm. Ønsker man ikke å ha med stol selv finnes det stoler i plast tilgjengelig i salen som deltakere kan bruke.

Tapt utstyr
The Convention som arrangør har ansvarsforsikring, men denne dekker ikke skader eller tap av utstyr for den enkelte deltaker. De aller fleste tilfeller gjelder skader på utstyr som skyldes uhell. Det er derfor lurt å sørge for at man har tilstrekkelig forsikring på eiendeler og verdisaker barna tar med seg i salen. Det er svært sjeldent vi opplever at utstyr forsvinner, men vi oppfordrer alltid til at man bør være forsiktig med å la mobiltelefoner, hodetelefoner, kamera og annet smått utstyr ligge uten tilsyn. Skulle det oppleves at noe forsvinner kan deltaker ta kontakt med sikkerhetsstaben eller annet tilgjengelig crew i salen så hjelper vi så godt vi kan.
Vi har ikke mulighet til å oppbevare gjenglemt utstyr i mer enn 12 timer etter The Convention er ferdig.

Mat og drikke
Det finnes døgnåpen kiosk med tilhørende spiseområde i hallen som selger et lite utvalg mat, drikke og snacks under hele arrangementet. Det er også vannkraner flere steder i hallen. Braatthallen ligger i gåavstand til Kristiansund sentrum, med mange butikker og restauranter i umiddelbar nærhet. Det er også søndagsåpen Bunnpris bare 5 minutter gange fra Braatthallen.

Hygiene
Braatthallen er til daglig en idrettsarena og har derfor godt med toaletter og dusjer tilgjengelig. Toaletter finner man lett tilgjengelig ved inngang. Ønsker man å ta en dusj kan man ta kontakt med betjeningen i kiosk for tilgang på garderobe. Deltaker må selv ha med hygieneprodukter og håndkle.

Søvn
The Convention har et dedikert område i salen der vi legger ut madrasser hvor deltakere kan sove ved behov. Området er inngjerdet og har blir jevnlig sjekket av sikkerhetsstab. Vi tillater ikke at folk sover mellom radene eller blokkerer for fluktveier og nødutganger. Alle deltakere må selv ta med seg utstyr for overnatting (liggeunderlag, sovepose og pute). Det er også mulig å sove i stolen sin eller under egen sitteplass så lenge man ikke gjør seg til bry for sidemann.

Underholdningsprogrammet under The Convention blir lagt opp til at det i en periode hver natt er (relativt) stille slik at deltakere kan få seg litt søvn uten at de føler de går glipp av noe ved å sove.

Øvrig informasjon
Kontakt oss gjerne via våre sosiale kanaler for videre spørsmål eller bekymringer. Vi ønsker å gi deg som forelder et godt bilde av hva The Convention er og hva det innebærer å sende barna på The Convention.

Kontaktinformasjon
Daglig leder Mareno Steira: 99456634
Mail: admin@convention.no
PR ansvarlig: tony@convention.no
Facebook: The Convention