Partnere

Det er ikke bare-bare å skulle stelle i stand ett av Norges største dataparty, og vi hadde ikke fått det til uten våre fantastiske partnere!

Vil du eller din bedrift bli med på laget? Ta kontakt med tony@convention.no

Sparebanken Møre er vår hovedsponsor og spiller en viktig rolle i å gi oss økonomisk styrke, noe som sikrer at så mange som mulig kan delta på arrangementet.

NEAS stiller med en kraftig 10 Gb linje, som garanterer optimal hastighet for alle våre deltakere og er en viktig støttespiller for å sikre LAN-arrangementets suksess.

Braathallen har vært vårt faste tilholdssted siden 1998. Braathallen gir også den beste kvaliteten på lyd og lys for å forbedre arrangementet.

Power bidrar med kvalitetsutstyr til konsolområdet og en del av butikken til Convention-lokalene, investerer betydelig tid og ressurser for å forbedre arrangementet.

I nesten tre tiår har Nettstudio vært vår trofaste støttespiller, og de har sørget for at vår hjemmeside har hatt en sikker og pålitelig plass å være.

Omega365 er en av våre nyeste sponsorer og er med oss hvert eneste år. De skaper utrolig kreative konkurranser for deltakerne, som gir en unik konkurranseopplevelse.

Vi er stolte av å ha Multicom som sponsor for The Convention 2023. De gir deg alt du trenger for den digitale reisen. Utforsk deres produkter og bli med oss på en teknologisk fremtid. 

Kristiansund Spillklubb stiller opp og tilbyr mengder av brettspill på The Convention! Prøv deg på ett eller flere av spillene de har med, eller kanskje blir du med på Dungeons & Dragons?

Velkommen til City Trafikkskole :)
City Trafikkskole AS ble stiftet i 1997, og har 5 ansatte.

Vårt motto er: Seriøsitet, service og kvalitet!