Sikkerhet på The Convention

I mer enn 20 år har The Convention eksistert, og vi har alltid satt sikkerheten i høysetet. Vi opprettholder et nært samarbeid med kommunen og nødetatene. Brannvesenet har en base i nærheten av Braathallen, og politiet er regelmessig til stede for å holde seg oppdatert. Vårt sikkerhetsoppsett kan deles inn i to hovedområder: Sikkerhet og Førstehjelp.

Sikkerhetspersonellet har faste poster for adgangskontroll, men hoveddelen av deres arbeid utføres blant deltakerne. De er her for å svare på spørsmål, hjelpe og sørge for at alle har det trygt og trivelig.

Våre vakter er nøye utvalgt for å holde hodet kaldt i alle situasjoner og være gode til å kommunisere med deltakerne. De mest vanlige hendelsene som førstehjelpsteamet håndterer, skyldes ofte mangel på søvn, mat eller allergiske reaksjoner. Vårt dyktige frivillige førstehjelpsteam er alltid klare til å bistå med alt fra småskader til mer alvorlige situasjoner.

Tyveri

Vi ber deg vennligst om ikke å forlate verdisaker som penger, kameraer, mobiltelefoner eller andre verdigjenstander synlige og uten tilsyn. Selv om vi sjelden mottar rapporter om tyveri, anbefaler vi at du tar noen enkle forholdsregler for å unngå problemer. Prøv å bli kjent med de rundt deg, slik at dere kan hjelpe hverandre med å passe på eiendelene når noen av dere ikke er til stede. Det kan også være lurt å notere serienumrene på verdisakene dine, slik at vi kan identifisere dem hvis de skulle bli funnet. Hvis noe blir stjålet, vennligst kontakt vårt sikkerhetsteam. Enhver form for tyveri må anmeldes direkte til politiet.

Nødsituasjoner

Hvis en situasjon oppstår som krever en evakuering av hallen, vil dette bli varslet gjennom vårt PA-anlegg, i tillegg til at alle taklysene vil bli slått på. I tilfelle evakuering, ber vi deg gå til nærmeste nødutgang i en rolig og ordnet rekkefølge. Vennligst ikke ta med datamaskinen eller bagasjen din, da dette kan hindre en effektiv evakuering. Hjelp andre deltakere med å komme seg ut og følg alle instruksjoner fra vårt crew.

Hvis du skulle oppdage en brann, utløs nærmeste manuelle brannmelder, kontakt et crewmedlem. Følg instruksjonene fra crew, brannmannskap og politiet. Ved brannalarm vil all musikk og lyd bli slått av, og du vil motta instruksjoner over PA-anlegget og/eller megafoner. Våre vakter overvåker brannalarmsystemet kontinuerlig og vil umiddelbart håndtere eventuelle avvik.

Nødetater

Vi har opprettholdt et nært samarbeid med alle nødetatene i Kristiansund i mange år, og politiet besøker jevnlig hallen under arrangementet.

Mer informasjon

Hvis du har spørsmål om sikkerhet eller har medisinske spørsmål eller informasjon du mener vi bør kjenne til, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg.

 

Daglig leder, Mareno Steira: Tlf: 99456634

E-post: admin@convention.no

 

Annen informasjon

Arrangørene av The Convention forbeholder seg retten til å bortvise deltakere som bryter våre regler eller norsk lov uten refusjon av billett, reise eller andre kostnader.